Omfugning af skadede og slidte fuger

Vi sørger for at fugt og kulde holdes uden for bygningen

Har du bemærket, at fugerne i murværket omkring dit hjem eller din virksomhed begynder at se slidte ud? Eller er der revner og skader i fugerne på dit badeværelse eller i køkkenet? Omfugning er essentielt for at vedligeholde og forlænge levetiden af murværk og klinkebelægninger samt omkring vinduer og døre. Omfugning hjælper nemlig med at holde fugt og kulde ude, hvilket er særligt vigtigt i det danske klima.

​​

Hvis du ønsker at øge værdien af din bolig og samtidig gøre den mere energieffektiv, så hjælper vi ved Jylland Fuge Service dig gerne. Vi tilbyder omfugning til kunder i områderne omkring Fredericia, Kolding og Vejle, og vi leverer altid en imødekommende service og resultater af højeste kvalitet.

​​

Gør en forskel med omfugning

Hvis du har problemer med kulde og dårligt indeklima, eller du ønsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, så kan det være uoverskueligt og svært at finde den helt rigtige måde at gøre det på. Men med en omfugning af dit hjem eller din virksomhedsbygning kan du gøre netop dette. Ved at sikre dine fuger kan du sørge for, at din bygning er bedre isoleret, få et bedre indeklima – og heraf spare på dit energiforbrug.

Vi har mange års erfaring med at skabe tilfredsstillende resultater for vores mange kunde, der ønsker hjælp til omfugning. Med vores specialiserede viden og moderne teknikker sikrer vi, at du får de bedste resultater. Uanset om det er til dit hjem eller din virksomhed, er vores fugefirma klar til at håndtere alle dine behov.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad du kan få ud af en omfugning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om din opgave, udformer vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.​

Kontakt os

Kontakt os

Her på siden kan du finde vores kontaktoplysninger.

​Tlf.: 42 51 11 12

Mail: info@jyllandfugeservice.dk

Over 7 års erfaring

​Kører i hele landet

Kvalitetsbevidste fagmænd

Vores kunder siger

Her kan du se et udpluk af vores kundeudtalelser, fra glade og tilfredse kunder.

Resultatet var intet mindre end fantastisk

Jylland Fuge Service var ekstremt professionel, erfaren og kompetent. De var meget opmærksomme på mine behov og ønsker og lyttede tålmodigt. Jeg var imponeret over deres omhyggelige og præcise arbejde, og resultatet var intet mindre end fantastisk. Jeg kan kun anbefale denne virksomhed til alle der skal have udført fuge-arbejde, da de virkelig er eksperter på området.

-  Niels, Randers

Meget imødekommende og lydhøre

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Jylland Fuge Service. Teamet var utroligt kyndigt og professionelt, og arbejdet blev udført til perfektion. De var også meget imødekommende og lydhøre over for mine spørgsmål og bekymringer. Jeg vil helt klart anbefale denne virksomhed til alle, der har brug for fugningstjenester.

-  Lone, Herning

Kontakt Jylland Fuge Service

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 42 51 11 12
​eller skriv en mail til info@jyllandfugeservice.dk

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Jylland Fuge Service

Ibæk Strandvej 1, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 42583545

Ring eller skriv

Telefon: 42 51 11 12

Mail: info@jyllandfugeservice.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag: 07.00-17.00

Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.

Vi er erfarne indenfor fuger og har fokus på kvalitet. Vi bruger elastiske fuger med passende farver og sørger for en ren afslutning på arbejdet.